La sfârșitul lunii octombrie, Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Arstistul în vârstă de 35 de ani a rămas fără permis de conducere după ce polițiștii au depistat faptul că acesta consumase canabis.

După ce a fost prins drogat la volan, vloggerul a ținut să le explice tuturor ce s-a întâmplat. Dorian Popa susține că și-a învățat lecția, astfel că nu va mai consuma droguri niciodată.

Dorian Popa se jură că nu va mai fuma canabis niciodată

”Greșeala majoră a fost că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat.

Am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment, dar nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că-mi doresc de la viața mea rezultate, mai mult decât orice.

M-a trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, și un domn extraordinar de dulce, în etate, mi-a spus, și-mi dau și acum lacrimile, mi-a spus ”băi Doriane, te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, nu ai nevoie de așa ceva”.

Mi-am spus, chiar era nevoia de așa ceva?

Știu că o să sune dur, știu că foarte mulți vor zice ”beș bă, du-te dracu”, știu că mulți poate se vor supăra și vor zice ”aoleu nu mai aprind un cui, nu mai ești al meu”.

Pot să spun cu tărie în suflet, fără să am niciun gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de aici încolo cât voi mai trăi. Și dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât m-a ars până acum”, a declarat Dorian Popa.

La sfârșitul lunii octombrie, Dorian Popa a fost oprit de Poliție în timp ce-și conducea bolidul de lux, un Lamborghini, în Domnești, Ilfov, nu departe de casa lui. El a fost testat atunci pozitiv pentru substanțe interzise, dar a ajuns și la INML pentru recoltarea de probe biologice.

Rezultatul analizelor a relevat că artistul consumase marijuana: ”A fost finalizat şi raportul toxicologic realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală, iar rezultatul se pare că nu a fost influenţat de cursul euro. S-a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, şi nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alţi fumători”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Foto Facebook