Cunoscut drept unul dintre cei mai talentați artiști de pe Planetă, Drake s-a făcut remarcat recent și ca urmare a unei întâmplări care este cel puțin bizară.

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Drake este în centrul atenției după ce în presă a fost relatat un obicei ciudat pe care îl face după partidele de amor: cântărețul toarnă sos iute în prezervative!

De ce pune Drake sos iute în prezervativ

Sursa citată notează că informația a fost făcută publică de către o tânără care s-a recomandat drept influencer pe Instagram, dar care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea. Aceasta a afirmat că artistul are un penis de 7 inch (aproape 18 cm) și a făcut sex timp de 20 de minute cu Drake, iar după partida de amor el a mers la baie și a aruncat prezervativul.

Tânăra a spus că totul a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni, într-un hotel în care era cazat artistul, iar după ce Drake a aruncat prezervativul, ea s-a dus la baie pentru a-și însemina sperma rămasă în acesta. Din păcate pentru ea, tânăra a avut parte de un șoc și a urlat de durere, deoarece nu știa de obiceiul ciudat al lui Drake: cântărețul, după ce face sex, toarnă în prezervativ un pliculeț de sos iute, pentru a ucide spermatozoizii și astfel tinerele să nu profite și să rămână însărcinate fără voia lui!

Potrivit jurnaliștilor britanici, acum femeia se gândește să-l dea în judecată pe Drake, deoarece a avut parte de arsuri interne și a simțit ca și cum cineva ar fi turnat lavă în ea.

După ce povestea a devenit publică, Drake a avut pe Instagram o postare cu subînțeles: „Poți să-ți păstrezi cele 15 minute de faimă, iar eu îmi iau celelalte 23 de ore și 45 de minute”.

foto: Getty Images