Neymar a pierdut lupta cu kilogramele, după accidentarea suferită anul trecut. Fostul jucător de la PSG şi-a rupt ligamentul încrucişat al genunchiului stâng, în octombrie2023 , iar de atunci nu a mai putut juca, aflându-se în perioada de recuperare.

Neymar a jucat foarte puţin de când s-a alăturat clubului saudit Al-Hilal din Arabia Saudită. În prezent, starul se află în Brazilia, iar lipsa de activitate fizică se vede pe corpul fotbalistului. Neymar (31 de ani) o să revină pe terenul de fotbal abia la jumătatea lui 2024.

Ironii la adresa lui Neymar

Neymar s-a îngrășat considerabil, iar fanii au fost șocați când l-au văzut pe celebrul brazilian la ultima apariție în public. Invitat la ziua de naștere a lui Romario (58 de ani), Neymar a apărut cu multe kilograme în plus, iar fanii nu l-au iertat și au reacționat imediat. 

Hainele negre şi largi ale lui Neymar nu au reuşit să ascundă faptul că jucătorul este departe de greutatea ideală.

"Mâncarea de la cantină e bună", "Ce risipă", Are în jur de 120 de kilograme!, "Şi-a mâncat salariul", "E în depresie", au fost câteva dintre comentariile postate pe reţeaua de socializare X.

De asemenea, fanii au remarcat că la 58 de ani, Romario este într-o formă mai bună decât Neymar la 31 de ani. Transferat de Al-Hilal în vara anului trecut, după ce saudiții au plătit 90 de milioane de euro către PSG, brazilianul a jucat doar 5 meciuri pentru noua echipă, având un gol și trei assist-uri.

Foto X