Bogdan Vlădău a ales să se retragă din televiziune și și-a transformat radical viața. După ce a revenit de la Survivor România, fostul manechin s-a reprofilat și acum este organizator de retreat-uri în jungla amazoniană.

De ceva vreme, Bogdan Vlădău organizează o serie de retreaturi spirituale în țări precum Mexic sau Peru.

Organizează călătorii șamanice la capătul lumii

„De fapt de când eram mic am avut așa o înclinație către spiritualitate. Am avut senzația și simțeam cumva că trebuie să fie mai mult decât ce vedem noi cu ochiul liber. Dincolo de lumea asta materială suntem și energie, suntem și spirit și așa mai departe. Deci a început cumva de când eram mic, după aceea am început și am intrat mai profund în lumea asta prin ortodoxie. Am fost la muntele Athos de câteva ori, după care am ajuns la șamanism, am ajuns și în Amazon, acolo am făcut practici cu șamanii, cu mai multe plante și remedii pe care le au ei acolo. Cam așa a început drumul. Acum, de câțiva ani, deja organizez eu retreat-uri acolo, duc oameni din România cu precădere, dar din toată lumea, în general. Am avut oameni și din Costa Rica”, a declarat Bogdan Vlădău pentru Impact.

„Sunt retreat-uri în jungla amazoniană din Peru cu care colaborez. Vreau să încep să merg și în Brazilia, Ecuador. Tocmai am venit dintr-un retreat cu unii care cred eu că sunt cei mai buni din lume pe partea asta și am fost cumva acolo ca și participant ca să învăț de la cei mai buni și să pun și eu în practică. Se întâmplă din 2016, am avut contact prima dată cu fenomenul acesta, după care în 2020, imediat după ce m-am întors de la Survivor am organizat și prima călătorie, primul retreat în Peru”, a mai povestit Bogdan Vlădău.

Facem 5 ceremonii cu șamanii

"Durează 14 zile, dar în sine retreatul durează 10 zile, facem 5 ceremonii cu șamanii, în zilele de pauză putem face și sesiuni de meditație, sesiuni de respirații holotropice, poate și sesiuni de intrat în gheață pe metoda wim hof, mai dăm la pește, ne plimbăm cu barca pe Amazon, sunt multe chestii de făcut”, a mai povestit acesta.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt împreună de mulți ani și au o fetiță pe nume Katia.

Foto Facebook