Andreea Marin are o relația amoroasă cu Adrian Brâncoveanu de aproape șase ani. Cei doi locuiesc împreună. Adrian Brâncoveanu s-a mutat în casa vedetei și are o relație foarte bună cu Violeta, fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică jr.

Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre legătura dintre ei și ceea ce i-a unit.

Fosta prezentatoare TV recunoaște că relația cu partenerul ei a început într-o perioadă în care amândoi treceau prin momente dificile. 

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

După divorțul de Ștefan Bănică jr, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Tuncay Ozturk, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult.

Vedeta a precizat că a învățat din fostele căsnicii că nu contează un act într-o relație.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”.

Chiar dacă cei Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu locuiesc împreună, nu și-au făcut încă planuri legate de căsătorie.

Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. (…) (n.r. – comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (…) Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară”, a declarat vedeta.

Foto FACEBOOK