Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu o ridică în slăvi pe Bianca Drăgușanu. Cântăreață de folclor și blondina sunt din aceeași zonă rurală din Valea Jiului.

Artista de muzică populară Elena Merișoreanu, 76 de ani, este adepta intervențiilor estetice și o admiră pe Bianca Drăgușanu pentru operațiile la care a apelat și care i-au schimbat total aspectul fizic.

Elena Merișoreanu e de părere că Drăgușanu nu a exagerat cu astfel de modificări și că a știut ce să facă pentru a evolua.

”Cred că ea a știut ce trebuie să facă. Nu cred că a exagerat prea mult cu nimic”

„Cea mai tare, cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. De ce? Pentru că fata se descurcă foarte bine și, chiar dacă a venit dintr-o zonă rurală, vorbește limbi străine și fata s-a emancipat. Mă bucur pentru ea, pentru că a știut ce să facă cu viața ei.

Ea e de la mine din Valea Jiului, îi știu pe maică-sa, pe taică-su, era prieten cu cumnatul meu. Ea arăta superb și atunci, când era acolo, arăta demențial. Cred că ea a știut ce trebuie să facă. Nu cred că a exagerat prea mult cu nimic. Eu cred că ceea ce a făcut e foarte bine„, a declarat Elena Merișoreanu pentru viva.ro.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație tumultoasă cu Gabi Bădălău.

Foto Facebook