Considerată una dintre cele mai mediatizate vedete din România, Anamaria Prodan este din nou o femeie singură.

După ce a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu și cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o scurtă relație cu Flavius Nedelea, însă iată că impresara nu are deloc noroc în dragoste, după cum afirmă Elena Merișoreanu.

Celebra cântăreață de muzică populară a spus într-un interviu pentru Viva că se știa cu Ionela Prodan din tinerețe, încă de când aceasta era gravidă, înainte să o aducă pe lume pe Anamaria.

„Eu mergeam la toate evenimentele lor de familie, restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela, nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat. Pe Anamaria Prodan o știu de când era în burtă la maică-sa, noi am fost colege la Rapsodia Română și îi știu întreaga evoluție. Ionela Prodan a rămas văduvă atunci când copiii ei aveau cel mai mult nevoie de un tată.

Ana era o fire rebelă, a rupt discotecile, a plecat în America, s-a măritat și iată a adus pe lume două fete. Ana e foarte sufletistă, dar cum e vorba, «dai de toate la un copil, dar noroc, nu». Deșteaptă e, i-a mers mintea, a făcut avere, dar eu sunt mama ei de suflet și vreau să spun că mă rog pentru ea și sper să își revină”, a spus Elena Merișoreanu pentru sursa citată.