Tenismena britanică de origine română Emma Răducanu (78 WTA) a fost nevoită să abandoneze meciul din turul al doilea al turneului de la Auckland (Noua Zeelandă) ca urmare a unei accidentări. 

Britanica a ales să se retragă în timpul meciului cu Viktoria Kuzmova. Sportiva cu origini românești s-a accidentat la gleznă înaintea Australian Open 2023. Emma Răducanu a primit îngrijiri medicale, dar nu a putut continua partida și a părăsit terenul cu lacrimi în ochi.

Emma Răducanu critică terenul după ce s-a accidentat la Auckland

Sportiva a criticat terenurile indoor la turneul de la Auckland. Meciul s-a disputat pe un teren acoperit din cauza ploii.

„Este greu de digerat. Am lucrat mult la capitolul fizic în ultimele luni și mă simțeam bine. Eram optimistă. Credeam că joc un tenis destul de bun. Este dezamăgitor să fiu oprită de o accidentare ciudată, o entorsă la gleznă. Mai ales că ne aflăm în prima săptămână a anului.

Terenurile sunt incredibil de alunecoase. Sinceră să fiu, nu este nicio surpriză că cineva a pățit asta. 

Ce se va întâmpla nu mai ține de mine. Va trebui să aștept. Vom analiza situația în următoarele zile și vom vedea care sunt pașii de urmat”, a spus Emma Răducanu pentru presa din Noua Zeelandă.

Britanica de origine română Emma Răducanu riscă să rateze Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, programat să înceapă pe 16 ianuarie.

Foto Twitter