Erling Haaland e de neoprit în campionatul englez și competițiile europene. Atacantul norvegian de la Manchester City uimește în orice competiție în care participă. Eficiența sa este devastatoare, el devenind o adevărată mașinărie de marcat goluri.

La doar 22 de ani ai săi, Erling Haaland valorează 120 de milioane de euro. Sportivul a înscris 20 de goluri în 13 meciuri jucate, atât pe plan intern, cât și în cea mai tare competiție europeană intercluburi. 

Erling Haaland, pe val în orice competiție în care participă

Erling Haaland a ajuns unul dintre cei mai importanți atacanți ai lumii, iar un rol important l-au avut pregătirea din sala de forță și alimentația. Norvegianul mănâncă zilnic șase mese care însumează 4.000 de kilocalorii.

Ține o dietă a la "Hannibal Lecter"

Fotbalistul norvegian  a mărturisit că ține o dietă strictă pentru a-și menține forma fizică. Mai exact, consumă cantități mari de ficat și inimă de vită, alimente bogate în vitamina B, fier, fosfor, cupru și magneziu. În plus, norvegianul bea numai apă filtrată, lucru care are mari beneficii asupra organismului său.

"Voi (n.r. ceilalţi oameni) nu mâncați așa ceva, dar eu vreau să am grijă de corpul meu. Cred că un stil de alimentație sănătos este cel mai important. Lumea spune că nu este bună carnea, dar care carne? Cea de la McDonald’s? Eu mănânc inimă și ficat.

Primul lucru pe care îl fac dimineața este să stau puțin cu privirea spre soare. Este bine pentru ritmul circadian. De asemenea, am început să filtrez și apa. Cred că poate avea mari beneficii asupra organismului meu”, a spus Erling Haaland.

Dezvăluirile făcute de Haaland i-au făcut pe jurnaliștii de la The Sun să-l compare pe norvegian cu personajul Hannibal Lecter din filmul ”Tăcerea mieilor”.

Recent, fotbalistul a vorbit și despre felul său preferat de mâncare, pe care nu îl poate consuma atât de mult cât și-ar dori: "Felul meu de mâncare preferat, de care însă nu am parte aproape niciodată, este kebab-ul, sau kebab-ul pizza. Îl iubesc, dar nu am parte de el aproape deloc", a spus norvegianul.

Foto Facebook