Analiza toxicologică în cazul lui Dorian Popa arată că influencerul a consumat canabis înainte de a se urca la volan. Rezultatul testului antidrog al lui Dorian Popa a fost făcut public. Și Sindicatul Europol a confirmat pe rețelele de socializare, din nou într-o manieră ironică, că artistul era drogat la volan .

Dorian Popa a fost prins în urmă cu o săptămână, în localitatea Domnești, în timp ce conducea sub influența unor substanțe psihoactive. Polițiștii i-au suspendat permisul vedetei și i-au deschis un dosar penal. În apărarea sa, Dorian Popa a declarat că se întorcea de la o petrecere, acolo unde ar fi inhalat accidental fum de la un joint pe care o altă persoană îl fuma. 

Cheluțul, Bulldogul francez al influencerului, a rămas fără șofer!

Europol păstrează nota ironică și spune că raportul toxicologic nu a fost ”influențat de cursul euro”.

"Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie (poza) că scenariul anticipat s-a îndeplinit. 

Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro. 

S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători", spun cei de la Sindicatul Europol.

Amintim că sindicaliștii din Poliție au publicat, duminică, un mesaj pe Facebook în care ironizează cazuri de corupție din IML, dar și cazul influencerului Dorian Popa, care ar fi fost prins la volan, vineri, sub influența canabisului. 

"Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, credem că este important să facem următoarele precizări: 

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan 

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul."

Foto Facebook