La doar 20 de ani, Adriana Simionescu, fiica mai mică a lui Adrian Minune, a devenit mămică, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Fiica lui Adrian Minune a născut pe 10 iunie 2023 și a dezvăluit că pe bebelușul ei îl va chema Noa Zenayda.

Imediat după ce a ajuns acasă, Adriana Simionescu a fost contactată de jurnaliștii de la Click, cărora le-a dezvăluit cum se simte în prezent, după ce a devenit mămică.

„Mă simt bine, atât fizic cât și psihic! Încerc să rămân conștientă că în corpul meu, timp de 9 luni, a locuit un suflet minunat. De acomodat, nu pot spune încă, sunt dată peste cap cu programul și absolut tot, pentru că este totul nou, este multă informație și totodată multă iubire. Am făcut cezariană, totul a decurs normal. Am avut parte de un doctor excepțional și de o întreagă echipă super. Domnul doctor Ciprian Andrei Morariu și echipa sa, cărora le mulțumesc din suflet pentru că au deschis ușa acestei mari binecuvântări din viața mea. Acasă e cald și bine și agitație, pentru că, pe lângă iubire și fericire, un copil aduce și agitație, fiind un om nou într-o casă nouă pentru el, deci o viață nouă”, a spus fiica lui Adrian Minune.