FCU Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu, pare că stă pe un butoi cu pulbere în această perioadă, după ce portarul Robert Popa, în vârstă de 19 ani, a afirmat că nu mai merge la antrenamente, deoarece îi este frică să nu fie agresat de fiul patronului.

Potrivit portarului, care în trecut a fost titular, Adrian Mititelu junior are o putere foarte mare la echipă, iar din cauza acestuia el a fost scos din echipa de start a oltenilor. Mai mult decât atât, Robert Popa îl acuză pe fiul patronului, potrivit unui interviu pe care l-a dat în Gazeta Sporturilor, că a încercat să bată mai mulți jucători în trecut.

„În iarnă am aflat că Adrian Mititelu a primit ordin de la fiul său să nu mai apăr până în vară. Adiță are și el un cuvânt de spus, chiar unul destul de mare. Totul a început când eram accidentat. Eram în lojă, alături de 15-20 de persoane, la meciul nostru cu CSU Craiova, din retur, iar în pauză a venit la mine Adrian Mititelu jr. și mi-a spus pe un ton golănesc: «Popică, nu-mi place de tine că ești cel mai slab portar din istoria Craiovei. Avem 50 de goluri luate! Nu o să mai joci niciodată la echipa asta, te fac eu pe tine, eu sunt patron»! Am fost uimit. M-am simțit jignit. Eu am încercat să aplanez conflictul, dar era chitit pe mine. Poate din cauza rezultatelor slabe, poate a considerat că am comis greșeli. Eu cred că la anumite meciuri nici nu s-a alcătuit cea mai bună echipă, iar eu nu putem să fac singur diferența. După vreo două-trei zile, tata l-a sunat pe Adrian Mititelu. Nea Adi i-a spus lui tata că își cere scuze, că băiatul lui a greșit, și l-a asigurat că nu o să am nicio problemă. Sincer vă spun că îmi este și frică să mă mai duc la antrenamente. Pentru că Adiță m-a amenințat că mă face el pe mine. Dacă mi se asigură integritatea corporală la antrenamente și că nu o să pățesc nimic la acțiunile echipei, eu mă voi prezenta până la rezilierea contractului. Mă tem, pentru că Mititelu junior are astfel de episoade, să se ia de jucători. Au fost atâtea cazuri. A sărit și la bătaie. Nu pot să le dau numele acelor jucători. Unii nu mai sunt la echipă, alți mai sunt”, a spus Robert Popa.

Adrian Mititelu a reacționat și el în Gazeta Sporturilor, afirmând că îl va da în judecată pe portar, deoarece declarațiile acestuia nu au nicio acoperire: „Tot ce susține Popa reprezintă doar invenții și lucruri neadevărate! Sunt stupefiat de ceea ce poate să spună, el va trebui să probeze toate aceste mizerii, o să-l acționez în instanță pentru calomnie și defăimare! Fiul meu i-a spus în glumă «Popică, nu mai ești în formă deloc»! El a reacționat: că n-are echipă. E ghidonat de tatăl lui. La meciul cu Rapid era negru de supărare că nu era titular. A zis că nu mai vine dacă nu e titular asigurat. Tatăl lui voia să îl sun și să îi spun asta. Nu l-am sunat, pentru că nu puteam să îl mint. Nu o să îi dăm drumul, așa cum vrea el. Nici nu pot să-i garantez postul de titular. E un atac mizerabil, să ne forțeze mâna să joace titular”.