Leonard Doroftei a părăsit definitiv România și s-a stabilit în Canada. Fostul campion mondial s-a mutat în 2019 în Canada, alături de familia sa. Aici pugilistul în vârstă de 52 de ani și-a deschis o sală de box, unde și antrenează. "Moșu" are doi băieți, Alex și Adrian, și o fată, Vanessa.

„Am o familie minunată. Fiul meu, Alex, a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele. Pe perioada studiilor s-a întreținut singur în țară. Mi-a spus că nu are nevoie de nici un ajutor. Este un bun specialist și în computere. Adrian, băiatul cel mare, lucrează aici, la Montreal, în imobiliare. Câștigă foarte bine, iar Vanessa este încă la școală. Suntem o familie fericită, asta vă pot spune cu siguranță” a declarat Leonard Doroftei.

A ajuns milionar în Canada

Fiul său cel mare a dat lovitura în afaceri. Adrian Doroftei a ajuns milionar, iar afacerile le-a început la vârsta de 21 de ani.

Banii i-a făcut din imobiliare

”Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a transmis Adrian Doroftei, potrivit BZI.

Chiar dacă și-ar putea permite bolizi de sute de mii de euro, Adrian Doroftei a rămas cu picioarele pe pământ.

”Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă.

Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea”, a încheiat fiul lui Leonard Doroftei.

Foto FACEBOOK