Volkan Kahraman, fost fotbalist austriac cu trei selecții în echipa națională de seniori a murit în prima parte a lunii februarie, după ce a fost împușcat în plină stradă în Viena.

Născut în Austria, din părinți turci, Volkan Kahraman, care avea 43 de ani, a jucat și 25 de meciuri la Naționala U21 a Austriei. Potrivit jurnaliștilor austrieci, el și-a găsit sfârșitul după ce s-a certat cu Orhan, unul dintre prietenii săi. Iar acesta din urmă a scos un pistol și l-a împușcat în cap pe fostul fotbalist. După ce și-a dat seama ce a făcut, Orhan s-a sinucis!

„Conform stării actuale a anchetei, cele două persoane erau prieteni”, au spus reprezentanții poliției din Viena.

Volkan Kahraman a început să joace fotbal la Austria Viena, iar la 15 ani a fost transferat la Feyenord Rotterdam. Apoi, el a mai îmbrăcat tricoul unor echipe precum Excelsior, Trabzonspor, Erzurumspor, Pasching, Austria Viena, Austria Salzburg, Xanthi sau LASK.

„Ați observat în cariera mea că sunt o persoană nerăbdătoare, vulcanică. Nu am avut puterea să-mi ascult antrenorii. Deseori, am văzut fotbalul diferit de tehnicienii mei. Dar singurul vinovat pentru că nu am ajuns mai sus sunt eu. Au fost și probleme personale, accidentări...”, spunea în trecut Volkan Kahraman despre cariera lui de jucător.