Concurentă în sezonul din 2022 al emisiunii Survivor România și în cel din 2018 al show-ului Românii au talent, o dansatoare foarte cunoscută din țara noastră este din nou singură.

Din câte se pare, tânăra s-ar fi despărțit de iubit după o relație care a durat nouă ani, iar ruptura a fost una care s-a desfășurat în mare liniște, departe de ochii și urechile curioșilor.

Natalia Duminică, deoarece despre ea este vorba, a dezvăluit că este singură de aproximativ un an și că nu a ținut neapărat ca acest lucru să se afle.

„Cred că pur și simplu ne-am pierdut interesul unul față de celălalt, amândoi reciproc, el față de mine, iar din cauza asta, eu față de el. Eram împreună de 9 ani, aveam planuri de nuntă.

S-a întâmplat că am avut o ceartă, un scandal, apoi nici unul, nici altul nu a vrut să se mai întoarcă în relație. Am suferit eu, da. Probabil și el, nu știu. Nu ne-am mai agățat unul cu altul, ne-am lăsat în pace.

În urmă cu un an s-a terminat relația, eu nu am anunțat, că am crezut că poate ne trece. Am mai discutat noi ceva, dar niciodată nu era vorba de reparere, el și-a făcut alte planuri, el are alte obiective în viață care sunt mai importante”, a spus Natalia Duminică pentru SpyNews.

Celebra dansatoare care s-a remarcat la PRO TV a dezvăluit că locuielte în Republica Moldova, este singură în prezent, dar vrea să se mute la București și să o ia de la zero.

„Acum sunt ok cât de cât. Nu sunt pregătită să încep o nouă relație, nu sunt pregătită să împart cu nimeni camera, viața, nimic. Nu stabilisem nimic de nuntă și uite că numai bine că n-am făcut nimic.

Ușor-ușor, mă mut în București, vreau să fiu cât mai departe de toată situația. Lui îi place în Moldova, el nu mai pleacă, el aici are prieteni foarte buni, în Republica Moldova, de care nu vrea să se despartă în veci. O să stea cu ei toată viața. Până să-i apară privilegii noi, își dorea să se mute în București. După, gata, nu a mai vrut”, a mai spus Natalia Duminică.

foto: PRO TV