După opt ani de relație, Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit, iar acum se pare că tânăra și-a găsit un alt iubit. Irina Tănase, care a fost părăsită de fostul lider PSD în decembrie 2021, a revenit pe rețelele de socializare după o pauză de aproximativ un an.

Blondina le-a arătat urmăritorilor săi o imagine din vacanța pe care a avut-o în Emiratele Arabe Unite, în Abu Dhabi, dar și ce cadou a primit recent.

 A revenit acum în mediul online după o lungă perioadă de absență

Irina Tănase s-a lăudat fanilor săi de pe Instagram că a primit un buchet de flori imens, cel mai probabil din partea noului său iubit. Ea a scris în dreptul imaginii că "lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă".

Se iubește cu un milionar

Irina Tănase se iubește, în prezent, cu un milionar libanez în vârstă de 53 de ani.  Acesta a avut, în trecut, o relație și cu Anna Lesko. Roger El Akoury este de origine libaneză și este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, dar şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Cei au fost surprinși împreună, luând masa în oraș, anul trecut.

Irina Tănase a devenit cunoscută după ce a avut o relație amoroasă cu fostul membru PSD, Liviu Dragnea. Politicianul a părăsit-o, după ce a aflat că iubita sa l-ar fi înșelat cu un bărbat mult mai tânăr.

Ea a declarat la momentul despărțirii de Liviu Dragnea că  i-a fost mereu fidelă fostului politician.

"Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă.

Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă', a declarat Irina Tănase la vremea respectivă pentru gandul.ro.

Foto Instagram