Ajuns la aproape 67 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna mai, Irinel Columbeanu nu mai trăiește deloc viața de lux pe care o avea în trecut.

După ce a fost unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată în urmă cu aproximativ 10 ani la 150 de milioane de euro, iată că Irinel Columbeanu a rămas fără niciun ban și trăiește dintr-o pensie de doar 2.000 de lei.

Ajuns la azil și părăsit de cei mai mulți apropiați, fostul afacerist poate număra pe degete câți prieteni mai are. Iar dintre aceștia, cei care îl vizitează la azil sunt și mai puțini.

După ce Serghei Mizil și Leo de la Strehaia l-au ajutat așa cum au putut pe Irinel Columbeanu, și Romanița Iovan a dezvăluit, în podcastul lui Cătălin Măruță, că vorbește în continuare cu fostul ei iubit și, dacă acesta îi cere ceva, ea nu ezită să-i ofere.

Fostul om de afaceri a spus că și Irina, fiica lui, l-a ajutat cu bani, în timp ce fosta lui soție, Monica Gabor, nu mai ține aproape deloc legătura cu Irinel Columbeanu.

Zilele trecute, într-un interviu pentru Click, Irinel Columbeanu a dezvăluit că a fost vizitat și de Oana, una dintre fostele lui iubite, iar aceasta l-a scos și la restaurant și i-a promis că îl va mai vizita.

„Mă bucur că a venit Oana acum câteva zile pe la mine. A venit în vizită la azil, unde stau eu, cu mașina ei. Și am mers la un restaurant de pe marginea unui lac. Am stat cam o oră de vorbă cu ea la restaurant. A fost foarte frumos, am depănat amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună.

Din câte știu, Oana o să mai vină pe la mine, nu are de ce să nu vină. La masă am avut de toate, am mâncat niște paste, rață, chiar am avut de toate pe masă. Consumația nu am plătit-o nici eu, dar nici Oana. A fost din partea casei”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

foto: Instagram