De aproximativ două luni, Daniel Onoriu și Isabela, fosta lui soție, care în acte încă îi este nevastă, s-au despărțit, iar bărbatul a început imediat o altă relație.

După ce s-a separat de noua lui iubită, fostul pilot a afirmat că ar vrea să se împace cu soția lui, mai ales datorită faptului că Isabela este cea care i-a fost alături atunci când Daniel Onoriu a fost internat în spital, la terapie intensivă, și a stat în comă timp de mai multe zile.

Contactată de jurnaliștii de la Click, Isabela a spus că nici nu vrea să audă de o împăcare cu Daniel Onoriu și că separarea lor este una definitivă, mai ales din cauza faptului că bărbatul a jignit-o.

„Doamne ferește cu regretele lui! Dar când mă jignea și ștergea cu mine peste tot nu mai eram eu? Sunt un om! Nu pot ierta la nesfârșit, doar Dumnezeu poate acest lucru. Niciodată în viața mea nu o să ne mai împăcam! Este punct! Relația noastră s-a terminat fix acum două luni! El și-a făcut altă relație, să nu uităm acest lucru, a cântat-o și pe respectiva persoană peste tot, parcă era marea lui iubire. Ce să regrete acum, pe bune? Viața merge mai departe. Eu l-am blocat peste tot și el mă sună încontinuu cu număr necunoscut! Nu există timp pentru regrete! Este prea târziu acum pentru tot”, a spus Isabela Onoriu pentru sursa citată.