Soție a lui Ilie Năstase timp de aproximativ șase ani, Amalia Năstase a rămas în showbiz și este o apariție destul de constantă la evenimentele mondene sau în emisiunile TV.

Chiar dacă a divorțat în anul 2010 de fostul jucător de tenis, Amalia Năstase dă în continuare interviuri, iar recent a vorbit despre viața ei la o televiziune mondenă.

Fosta soție a lui Ilie Năstase, care și-a refăcut viața după divorț, o duce foarte bine financiar, iar planul ei este ca la bătrânețe să părăsească România.

După cum a afirmat chiar ea, Amalia Năstase este îndrăgostită de Franța și ar vrea să se mute acolo. Ori să își cumpere o casă în sudul țării, ori un apartament în Paris!

„Vrem să mergem prin Grecia, să ne împărțim între vacanțele cu copiii și o zi-două fără copii. Vom avea o vară în care mergem la mare, în multe mări. Locul meu preferat a fost, va fi și va rămâne tot timpul Coasta de Azur. Mi se pare că Franța este cea mai frumoasă țară din lume și, bineînțeles, Coasta de Azur este cel mai frumos loc de vacanță.

Franța... M-aș muta definitiv atunci când vom fi mai în vârstă. Probabil o să avem o căsuță în sudul Franței. Parisul... Dacă putem, un apartament la Paris e... Francezii sunt cei mai aristocrați așa la bătrânețe și ies ei la masă până la 90 de ani. M-au cucerit! Așa aș vrea să fiu și eu”, a spus Amalia Năstase.

foto: Instagram