Dacă în urmă cu aproximativ 10 ani era considerat unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 150 de milioane de euro, în prezent Irinel Columbeanu a ajuns falit.

După ce anul trecut s-a aflat că a rămas fără niciun ban și a ajuns la azil, fostul afacerist a apărut în mai multe emisiuni TV și la diferite podcasturi, unde a vorbit despre viața lui din prezent.

Irinel Columbeanu are o pensie de aproximativ 2.000 de lei, însă acești bani nu îi ajung pentru a trăi, astfel că a renunțat la apartamentul în care stărea în chirie și a ajuns în azilul în care a fost cazat și tatăl lui, în ultimii ani de viață.

Din câte se pare, Irinel Columbeanu e ajutat cu bani de către prieteni, dar are parte și de înțelegere din partea patronului azilului, astfel că el a fost bine primit acolo și este îngrijit în continuare, chiar dacă nu-și mai permite foarte multe lucruri.

Pe internet au apărut inclusiv imagini din fosta vilă de la Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu în trecut și în care a trăit alături de Monica Gabor și de fiica lor, Irina, iar acum foștii angajați au început să vorbească despre afaceristul ajuns falit.

„În 2017, când eram dădaca Irinucăi, acea casă era muzeu! Nu îmi vine să cred”, a spus în mediul online o fostă angajată a lui Irinel Columbeanu.

foto: YouTube