Fostul iubit al Anamariei Prodan a fost săltat de mascaţi într-un dosar de proxenetism. Flavius Nedelea a fost dus la audieri, fiind acuzat că în locaţiile pe care le deţine s-ar fi întâmplat şi lucruri „indecente”, lucruri de care era în temă.

Acuzat într-un dosar de prostituție

Judecătorii au emis şi un mandat de arestare pe numele lui Flavius Nedelea, pentru 30 de zile, însă decizia nu este una definitivă. Omul de afaceri deţine un restaurant de lux în Centrul Vechi din Bucureşti, cât şi un hotel de cinci stele.

Potrivit cancan.ro, bărbatul ar fi permis ca angajatele din localurile deținute de el să practice și servicii intime clienților. 

Flavius Nedelea a avut o relaţie de câteva luni cu Anamaria Prodan, după ce impresara s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Milionarul are 42 de ani și deține două hoteluri în București, precum și mai multe afaceri în Tulcea.

Anamaria Prodan, primele declarații după ce fostul iubit a fost arestat preventiv

Anamaria Prodan se declară şocată de cele întâmplate cu fostul partener și susține că Flavius Nedelea e nevinovat.

„Am aflat acum. Habar nu am. Nu cred așa ceva! Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală. Flavius nu are cluburi! Are doar restaurant. Deci nu văd de unde până unde. Este prietenul meu pe viață. Nu cred în absolut nimic din ce văd”, a declarat Anamaria Prodan, conform cancan.ro.

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan luase o pauza de la viața amoroasă, până să-l întâlnească pe Flavius Nedelea. Cei doi au format un cuplu timp de câteva luni, însă, în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. 

La momentul despărțirii, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au dat vestea pe rețelele sociale, explicând că vor rămâne în relații de prietenie. 

Foto Instagram