Chiar înainte de Super Bowl, cel mai așteptat eveniment sportiv al anului în SUA, presa din Spania aruncă bomba: Shakira s-ar iubi cu o fostă vedetă din NFL!

La aproximativ doi ani de când nu mai formează un cuplu cu Gerard Pique, despre cântăreața din Columbia, care s-a mutat la Miami, se spune că și-ar fi găsit, în sfârșit, liniștea.

Potrivit celor de la Telecinco, Shakira ar avea o relație cu Julian Francis Edelman, fost jucător din National Football League (NFL), principalul campionat de fotbal american din SUA.

Din câte se pare, Shakira și Julian Francis Edelman ar fi fost văzuți împreună pe 02 februarie 2024, chiar de ziua artistei, iar de atunci presa a încercat să afle tot mai multe detalii despre relația dintre cei doi.

În vârstă de 37 de ani, Julian Francis Edelman s-a retras din sport în anul 2021, după ce întreaga lui carieră a jucat la New England Patriots, acolo unde a fost coleg cu Tom Brady, o adevărată legendă din NFL.

În prezent comentator la Fox NFL Kickoff, Julian Francis Edelman nu a oferit nicio declarație despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Shakira, și nici artista nu a făcut vreun comentariu pe marginea acestui subiect.

Pe tot parcursul anului trecut, despre Shakira s-a scris că ar fi fost implicată în mai multe tentative de relație, însă niciuna nu a fost confirmată. Printre cei despre care s-a spus că ar fi avut idile cu artista se regăsesc Lewis Hamilton (pilot de Formula 1), Jimmy Butler (jucător de baschet în NBA) și Drake (artist).

foto: Profimedia