O postare a Dispeceratului Național Salvamont a devenit rapid virală după ce a fost distribuită pe toate grupurile de profil. Echipele Salvamont au surprins un turist complet gol, pe traseul montan ce duce spre Vârful Omu.

Dispeceratul Național Salvamont din România a publicat astăzi, 10 octombrie, două fotografii în care apare un turist complet gol, pe traseul montan ce duce spre Vârful Omu din Munții Bucegi. Bărbatul avea la el doar un rucsac.

Fără a comenta foarte mult pozele, reprezentanții Salvamont au precizat: „Muntele, mereu surprinzător. Azi, către Vârful Omu”, au scris cei de la Salvamont, pe pagina de Facebook.

Potrivit prognozei meteo, luni dimineață, la Vârful Omu se înregistrau 0 grade, iar maxima zilei este de 3 grade.

Val de comentarii ironice

Cum era de așteptat, internauții nu și-au putut stăpâni simțul umorului și au venit cu tot felul de explicații:

”A plătit toate facturile, atât i-a mai rămas”, ”S-a conectat cu natura.”, „Cred că e de la emisiunea aia de pe Discovery “Naked and afraid”, ”Are carențe mari de vitamina D”, ”Cântă cucu bată-l vina”, ”Bine că nu era în șlapi.”, ”Echipament ultralight…pentru urcare”, ”Asa cum sunt plaje ptr nudiști, așa trebuie amenajate și trasee pentru ”naturiști” și pentru ”maimute”, ”Până acum ne temeam de urși…”, sunt doar câteva dintre sutele de comentariile lăsate de utilizatori.

Potrivit reprezentanților Dispeceratului Național Salvamont din România, astăzi, 10 octombrie, au mai fost primite 19 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

Foto FACEBOOK