Familia Clejanilor trece prin momente grele, după ce seara trecută Margherita de la Clejani, fiica cea mare a cântăreților, a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat care se afla pe trotinetă. Margherita nu a fost singura victimă. Din fericire, oamenii legii au reușit să-l prindă pe agresor.

Poliția Capitalei anunță că a fost identificat și prins bărbatul care a atacat două tinere pe stradă, în centrul Bucureștiului, înțepându-le cu cu un obiect. Bărbatul a atacat tinerele în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică, iar una dintre ele a ajuns la spital.

După incident, Margherita de la Clejani a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. 

Fratele vedetei trece la amenințări!

Fulgy e revoltat și reacționează pe rețelele de socializare după ce sora lui, Margherita, a fost înjunghiată pe stradă. Tânărul îl amenință pe atacator: „Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit!/ „Roagă-te să ajungi la puşcărie”.

Fulgy a fost cel care a făcut primul publică lama cu care individul de pe trotinetă a încercat să o înjunghie pe sora lui. Lama a fost înfiptă în bustul Margheritei.

Viorica de la Clejani, mama Margheritei, a declarat după incident: "Mulțumesc lui Dumnezeu, copila mea e teafără! Putea fi mai rău!"

Foto FACEBOOK