În urmă cu mai bine de patru luni, George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat în SUA, după ce actorul a primit rolul lui Lurch în serialul „Wednesday”, care a devenit un adevărat fenomen mondial și care a fost filmat în România.

Inițial, ei au locuit în New York, însă în urmă cu aproximativ o lună George Burcea s-a întors pentru scurt timp în România, deoarece îi era dor de fetițele pe care le are cu Andreea Bălan, iar după ce a ajuns din nou în SUA a decis să se mute în Los Angeles.

Acum, Viviana Sposub a dezvăluit pe rețelele de socializare de ce au schimbat orașul: „Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”.