S-au cunoscut la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, emisiune difuzată de PRO TV, s-au plăcut și au început o relație, iar acum se pare că vor să treacă la alt nivel.

George Burcea și Viviana Sposub, căci despre ei este vorba, au fost recent la o nuntă, în Maramureș, iar după fericitul eveniment au stat de vorbă cu reporterii de la Click, cărora le-au dezvăluit că se gândesc și ei să se căsătorească.

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă. Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul”, a spus Viviana Sposub.

George Burcea a vorbit și el despre nuntă, afirmând că va avea loc în 2023 sau... în 2027. Iar cererea în căsătorie va avea loc în una dintre țările noastre vecine: „O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu. Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”.