Bucurie mare în familia liderului AUR.

Președintele AUR, George Simion, se pregătește să devină tată, la un an de la nunta cu Ilinca, soția sa. Anunțul a fost făcut miercuri seară de Victor Ciutacu, la România TV. jurnalistul a spus că a vorbit cu liderul AUR care i-a confirmat că, după șase teste efectuate, va deveni tată în primăvara anului viitor.

Ilinca Munteanu, soția liderului AUR este însărcinată și ar urma să aducă pe lume primul copil al cuplului în primăvara anului viitor.

„Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice”, a scris George Simion pe rețelele de socializare, la un an de la nuntă.

George Simion s-a căsătorit pe 27 august 2022 cu Ilinca Munteanu. Evenimentul a avut loc în comuna Măciuca din Vâlcea. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru fastuos, invitându-i pe toți locuitorii țării la marele eveniment.

George Simion declara în urmă cu ceva timp că el și soția sa își doresc mulți copii: „Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune',