După o relație care a durat 12 ani, Gerard Pique și Shakira au pornit pe drumuri separate, motivul invocat de presa din Spania fiind infidelitățile sportivului.

Din câte se pare, picătura care a umplut paharul a fost o blondă de 20 de ani care ar fi amanta lui Pique, astfel că Shakira a decis să-și părăsească partenerul infidel. Iar acum cei de la Marca afirmă că Suzy Cortez, o bombă sexy din Brazilia, ar fi primit mesaje de la Gerard Pique, în timp ce acesta era într-o relație cu Shakira.

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a spus Suzy Cortez.