Festivalul Untold de anul acesta s-a terminat cum nu se putea mai prost pentru ogranizatori: cu un mare scandal care răsună în continuare pe internet.

Deranjați de melodiile și versurile lui Gheboasă, mai multe persoane publice, printre care Cezar Ouatu și Cristian Tudor Popescu, l-au pus la zid pe artist, pe motiv că este ascultat de copii.

Invitat la România TV, artistul a afirmat că are planuri mari de viitor, chiar dacă există multe voci care acum îl atacă.

„Eu am trecut prin foarte mult greu ca să ajung aici. Am și muncit mult, atunci când veneam la București și voiam sa fac muzică, iar nimeni nu credea în mine, doar Dumnezeu îmi era alături. Am trecut prin foarte multe lucruri rele afară, la școală, cu copiii. Mama mea nu m-a vrut, m-a dat statului, am stat până la 1 an și ceva la orfelinat. Tatăl meu era închis și nu avea nimeni drepturi asupra mea. Am avut noroc de o familie care m-a adoptat și le sunt recunoscător toată viața. Eu sunt țigan, nu sunt român și am văzut că aveți o legătură foarte strânsă cu Victor Ponta și aș dori să îl înștiințați cumva că îmi doresc să ajung președinte la partida romilor. Dacă se poate să facă cumva, să mă aducă în funcție”, a spus Gheboasă.