Gigi Becali a fost sfătuit de finul Cristi Borcea să-și facă operații estetice. Latifundiarul din Pipera a refuzat categoric și a declarat că intervențiile estetice, după părerea lui, sunt o "operă drăcească".

Gigi Becali a mărturisit că la un moment dat finul Cristi Borcea l-a sfătuit să-și facă operații estetice pentru întinerire:

”Eu i-am spus lui odată. Când vorbesc nu vorbesc despre tine, că nu vreau să-mi supăr finul. El e un om extraordinar ca suflet. Orice face omul pe dinafară, primește sufletul pe dinăuntru. Te parfumezi, îți afemeiezi sufletul. Îți faci fața, afemeiezi sufletul. Toate idolatriiile și frumusețile pe care le faci pe dinafară, primește sufletul în interior. Adică ce faci?

Te înfrumusețezi, te afemeiezi! Afemeiezi sufletul pentru că orice face omul pe dinafară ia sufletul pe dinauntru. Asta cu operațiile la bărbați este o operă drăcească. Pentru ce să fac, ma fac frumos pentru ce? Mă fac frumos dacă vreau să mă placă femeile. Daca nu ma intereseaza femeile, ce ma mai intereseaza pe mine?

Aaa, ma ingrijesc cât de cât, așa e bine să avem grijă și de trup, nu e Dumnezeu impotriva sa ingrijim, să ne înfrumusețăm trupul cu niste haine, sa ne placa să fim frumos îmbrăcați, sa fim curati, numai sa facem niste lucruri care să afecteze nu afectam sufletul ca sufera cu trupul odată”, a spus Gigi Becali pentru romaniatv.net.

E cunoscut faptul că Borcea, în vârstă de 53 de ani, a apelat de mai multe ori la medicul estetician pentru a se menține tânăr. Și-a făcut injecții cu acid hialuronic și botox, tratamente corporale. Ba chiar a avut și un ritual de îngrijire în pușcărie. În 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor' și a fost eliberat 4 ani mai târziu. 

Afaceristul recunoaște că și în pușcărie a avut grijă de aspectul său, ba chiar a primit și o poreclă amuzantă deoarece nu renunța la ritualurile sale de frumusețe nici chiar după gratii.

Porecla pe care Cristi Borcea o avea în închisoare

„Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare”, sounea Miron Mitrea.

Cum a reacționat Becali când a auzit de operații estetice

 ”Mi-a spus si mie, ba nasule te duc face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă esti nebun. Nici daca mor, imi tai capul, pune capul pe buturugă și îmi tai capul. Taie-mi capul, dar cum să fac operație? Ma fac de ras la batrânețe ei, am 66 de ani, vreau sa mor cu demnitate, să mor cu Hristos. Mă duc acum să fac operații? Pentru ce? Eu fug de femei. Pentru ce îmi trebuie. Ce, nu as putea si eu. Cu bani plătești, iei frumuseti. Orice varsta are moralitatea și frumusetea ei. Rusine este. De ce fuge lumea când el este căsătorit, dacă are o amantă se ferește că-l filmați voi. Voi toți aveți amante, dar îl dați pe ala la televizor că are amantă și radeti de el.

Cum se îngrijea Cristi Borcea în închisoare

Cristi Borcea se tundea în închisoare, iar alți deținuți îl pensau, iar când mergea în permisie acasă, mergea și la medicul estetician să-și injecteze acid hialuronic în față.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile', a dezvăluit Cristi Borcea.

Foto FACEBOOK