Pregătirile pentru nunta lui George Simion sunt în toi. Preşedintele AUR a venit cu noi precizări legate de nunta sa din 27 august, la care spune că vor participa aproximativ 15.000 de români. Petrecerea se anunță a fi unică în istoria politicii din România.

 Noi detalii despre evenimentul anului

Liderul AUR a primit deja donații substanțiale pentru petrecerea la care sunt invitați toți românii care vor să celebreze alături de el și de viitoarea sa soție. Invitaţii vor mânca mămăliguţă cu brânză şi se vor delecta cu muzică interpretată de Phoenix, Sava Negrean Brudaşcu, Sofia Vicoveanca.

La evenimentul care va avea loc pe 27 august şi-au anunţat participarea nu mai puţin de 15.000 de români. Gigi Becali a sărit în ajutorul liderului AUR cu 2.000 kg de brânză.

„Tocmai am plecat de la dl Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană„, a dezvăluit George Simion la o emisiune tv.

"Avem berbecuți, sarmale!"

„Vom avea doua tone de brânză pentru mămăliguță cu brânză. Ne ajuta mulți din apropiații noștri, iar domnul Becali este un om patriot și credincios, ne ajuta și el. Va veni doar la cununia religioasă, dânsul nu mai merge la petreceri. Ciobanii din Polovragi ne vor ajuta cu berbecuți, să facem la proțap, vom mai avea sarmale.

Rugăminte mare-mare este să se înregistreze toată lumea pe site, pe GeorgeSimion.ro, pentru a putea avea brățară de acces. Înscrierile se fac până în 20 august, dar vrem să știm cine intra, pentru că avem informații că vor să vina oameni de-ai lui Virgil Popescu.

O să cânte Sava Negrean Budeanu, Sofia Vicoveanca, Phoenix, multa muzică aromână. Noi avem experiență organizării, este totul calculat, baloții sunt instalați, să avem vreme buna și să fim sănătoși. Și daca ploua, ne răcorește, că în august avem problema cu căldură.

Darul de nuntă nu e obligatoriu

Darul nu este obligatoriu, daca cineva vrea, îl redirectionam să facă o donație pentru spitalul mobil pe care vrem să-l facem, să ajungă în toate colturile tarii. O să aibă dotări de câteva sute de mii de euro, aparate de oftalmologie, de stomatologie etc, și vom merge cu el prin Romania. N-am nicio problema, trec toate darurile în declarația de avere”, a explicat George Simion.

Foto Facebook