Gigi Becali este un împătimit al mașinilor și mereu își face apariția la volanul unor autoturisme foarte scumpe.  În prezent, latifundiarul din Pipera conduce o adevărată „bestie”.

Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022 are 592 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. Suma minimă pentru acest model este 380.000 de dolari. Iar cu toate dotările, mașina poate ajunge să coste 485.000 de dolari.

Indiferent cât de scump este bolidul, afaceristul excentric preferă să-l conducă desculț.

Conduce în picioarele goale

Patronul FCSB a fost văzut de curând la o benzinărie din București, unde a fost solicitat de un fan pentru o poză, și mare a fost mirarea acestuia când Becali a coborât din bolidul său de lux în soșete.

Gigi Becali a șocat și, în vară, când a venit la o conferință de presă, organizată la Palat, în șlapi. 

Victor Becali a deslușit misterul

Victor Becali, vărul milionarului, a discutat deschis despre această situație și a dezvăluit de ce patronul FCSB preferă să conducă fără încălțări. Vărul patronului a explicat că latifundiarul din Pipera este lipsit de inhibiții și, indiferent de prețul mașinii pe care o conduce, procedează la fel.

”El vrea să mănânce din brânza lui, din mielul lui. Cred că se duce în fiecare zi. Ce? Ciobanii ce sunt? Dacă așa îi place lui să meargă și să conducă mașina scumpă fără șosete. Așa simte el și face ceea ce vrea să facă, fără să se ferească dacă îl vede cineva.

Scrie în cartea mașinii că nu ai voie să te duci cu ea la stână? Nu există. El face ceea ce crede și ceea ce simte el. Să nu crezi că nu mergea cu mașina la oi dacă avea o mașină scumpă sau o mașină ieftină. Făcea la fel.”, a declarat Victor Becali în podcastul ”Tare de tot", cu Viorel Grigoroiu.