Procesul în care Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, șeful LPF, este acuzat că s-a urcat beat și drogat la volan și a provocat un accident în urma căruia a murit o persoană a intrat pe ultima sută de metri.

La aproape patru ani de la tragicul eveniment, magistrații au anunțat că vor da un verdict definitiv pe 11 octombrie 2023, după ce în primă instanță Mario Iorgulescu a primit 15 ani și opt luni de închisoare, dar avocatul acestuia a făcut recurs.

Fiul lui Gino Iorgulescu a primit această pedeapsă pentru că a omorât un om după ce a condus un vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), după cum se arată la dosar.

Însă, la ultimul termen din dosar, Gino Iorgulescu a mers la tribunal, iar la ieșirea din sala de judecată a avut o reacție nervoasă la adresa celor care îi puneau întrebări.

„Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță. Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. Cum să se simtă Mario? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a spus Gino Iorgulescu, potrivit celor de la Prosport.