După ce a avut o relație de lungă durată cu Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton nu a mai părut să își găsească marea dragoste, chiar dacă a fost văzut în compania mai multor femei.

Oficial, el s-a iubit, după despărțirea de artistă, cu modelul brazilian Juliana Nalu, însă din luna decembrie a anului 2022 este singur.

Pe parcursul anului trecut, despre Lewis Hamilton s-a scris că ar avea o idilă cu Shakira, după ce au fost văzuți de mai multe ori împreună, însă niciunul dintre cei doi nu a confirmat că ar forma un cuplu. Ba mai mult decât atât, cântăreța a mai fost zărită în acea perioadă și alături de alți sportivi celebri, printre care baschetbalistul Jimmy Butler, dar și de artistul Drake.

Observând că nu are noroc în dragoste, se pare că Lewis Hamilton și-a instalat aplicația Raya, un fel de Tinder pentru vedete. Și, ca o ironie, pe profilul lui apare melodia „Search & Rescue”, a lui Drake. Nimeni altul decât unul dintre „rivalii” lui la inima Shakirei!

Potrivit jurnaliștilor de la publicația spaniolă AS, Raya este o aplicație exclusivistă de dating, iar o echipă specială aprobă fiecare profil în parte al celor care vor să își facă un cont.

„Spre deosebire de Meetic sau Tinder, printre altele, pentru a face parte din Raya trebuie să depui o cerere de înscriere și să aștepți ca un comitet să evalueze dacă ești sau nu eligibil pentru a participa.

În prezent, lista de așteptare pentru înscriere în această aplicație este de mii de persoane și nici măcar zece la sută dintre cei care aplică nu intră. Și, din cauza exclusivității sale, ajută dacă solicitantul este un profesionist de succes, bogat și cu reputație.

Pentru a confirma aceste informații, candidatul trebuie să furnizeze detalii personale și informații despre profesia sa, precum și profilul său de Instagram și membrii pe care îi cunoaște deja și care îi pot trimite o invitație (ca o aprobare pentru a indica faptul că poate fi de încredere)”, notează spaniolii.

Foto: Profimedia