Horațiu Mălăele este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori de film și teatru din România, precum și un caricaturist de geniu. Maestrul în vârstă de 71 de ani a dezvăluit cum se menține în formă.

Actorul este extrem de activ, făcând mișcare în fiecare zi și având un stil de viață echilibrat. Marele actor este un împătimit al sportului și, în ciuda programului său încărcat, își găsește timp pentru tenis. Paparazzi l-au surprins de câteva ori pe terenul de tenis, echipat corespunzător, energic și pus pe treabă.

Se pare că sportul îi priește actorului, pentru că este mai în putere ca niciodată.

”Nu e un hobby, e un mod de a exista și un mod de a mă exprima. Joc tenis aproape în fiecare zi. Sunt dependent de sport. Adică a nu face sport, a nu mă mișca, în cadrul acestor două-trei ore de tenis, pe care îl fac zilnic, pentru mine e o mare frustrare”, spunea actorul.

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat recent, Horațiu Mălăele nu lipsește de la antrenamentele sale zilnice. 

Horațiu Mălăele este căsătorit cu Gabriela de peste 30 de ani și au împreună doi copii, pe Bogdan și Cristi, pasionați de actorie. În 2010, Mălăele a apărut alături de Bogdan și Cristi în filmul Poker. Este singura apariție a celor trei. 

Într-un interviu mai vechi, actorul Horațiu Mălăele a dezvăluit secretul unei relații de lungă durată : „Chimia unui cuplu este atât de complexă şi de uluitoare, încât a da o reţetă pentru o lungă căsnicie este un lucru hazardat şi periculos. Presupun, totuşi, că secretul ar sta în combinaţia acestor trei cuvinte: înţelegere, toleranţă, armonie”.

Foto FACEBOOK