În ultima perioadă, Mariana Moculescu și-a atacat prin intermediul presei tabloide fostul soț, pe marele compozitor Horia Moculescu.

Potrivit celor spuse de către Mariana, Horia Moculescu a avut patima jocurilor de noroc și a pierdut foarte mulți bani la casino. Mai mult decât atât, femeia l-a acuzat pe marele compozitor că s-a folosit de influența lui pentru a câștiga procesul de divorț în termenii pe care el i-a dorit.

Auzind acuzațiile care i se aduc, Horia Moculescu a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Cancan, cărora le-a dezvăluit că fosta lui soție are datorii foarte mari atât la întreținere, cât și la el. Compozitorul a dezvăluit că Mariana nu i-a mai restituit de mai bine de patru luni o anumită sumă de bani.

„Nu mă interesează absolut deloc ce declară ea despre mine. E subiect închis. A spus că are să-mi dea bani și că de vreo patru ani a rămas datoare aici la întreținere, după ce a plecat? Mie are să-mi dea de vreo patru luni suma de 150 de dolari. La întreținere are de dat 12.500 de lei. A zis ea ceva și despre datoriile astea? Nu a zis? Repet, nu mă interesează ce spune ea despre mine”, a spus Horia Moculescu.

„Nu pot să cred cât tupeu are, câtă nesimțire! Ar trebui să tacă din gură! El trebuie să-mi dea mie bani, nu eu lui! Dar ce mă mai miră la el... Când am spus că am stat atâția ani cu dracu’ în casă, nu am vorbit degeaba”, a fost replica pe care Mariana Moculescu a dat-o pentru aceeași sursă.

foto: Arhivă PRO TV