Sajad Gharibi, cunoscut publicului larg drept Hulk din Iran, a urcat în ring și a avut prima lui partidă de box. Însă lucrurile nu au evoluat deloc așa cum trebuie pentru el!

Potrivit presei de profil din străinătate, Djumanov Almat Bakytovich, cunoscut drept Kazakh Titan, care a fost adversarul lui Hulk din Iran, a câștigat lupta prin K.O., în mai puțin de un minut, chiar dacă era mai slab decât oponentul său cu aproape 40 de kilograme.

Lupta, care a avut loc în Dubai, a devenit virală în mediul online, mai ales din cauza modului în care a luptat Hulk din Iran. „O glumă de luptător”, „De ce i s-a dat voie să folosească în nume cuvântul iranian?” sau „Oare se va sinucide?” au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Inițial, Hulk din Iran trebuia să se lupte la Londra cu Martyn Ford, supranumit „Cel mai fioros om din lume”, însă acesta din urmă a anulat până la urmă lupta: „Am pierdut o avere pentru că am refuzat acea luptă. O grămadă de bani. Da, o sumă de șapte cifre. Dar pentru mine n-a meritat să-mi asum acest risc, atâta timp cât el și-ar fi luat viața și s-ar fi întâmplat 100% din cauza mea. Sunt sigur că este foarte deprimat în acest moment și nu vreau să fiu cineva care să agraveze asta. N-am avut niciodată banii care mi-au fost promiși, așa că nu le duc dorul. Odată ce a avut loc acel face-off, lupta devenise ceva penibil, murea de frică și tremura tot. Nu vreau să mă bat cu cineva dacă lupta nu e corectă”.

„Nu pot să-mi sun familia. Când m-am întors în Iran, nu m-am dus la familia mea. Nu pot vorbi cu tatăl meu și cu mama mea. Când am vorbit cu ea a spus: «Persoana din acel videoclip pe care l-am văzut nu era fiul meu. Fiul meu este mult mai puternic decât atât». Mă doare inima când nu pot să vorbesc cu familia. Mi-am pierdut mândria și sunt distrus. Cum să explic? Familia mea credea că voi merge acolo și voi termina cu el. Cum pot să dorm sau să mă odihnesc? Mă simt foarte rău și nu pot să dorm, dar acum iau somnifere. Când o mamă îi spune asta copilului ei, cum poate fi tolerat? Există multă presiune. Nu pot continua”, afirma la acea vreme și Hulk din Iran.