Scene șocante în oraşul Atibaia, în statul São Paulo! O femeie în vârstă de 34 de ani, care a descoperit că soţul său o înşela, i-a tăiat penisul, l-a fotografiat, apoi l-a aruncat la WC și a tras apa.

După faptele comise, brazilianca s-a dus şi predat poliţiei.

Cum s-a petrecut totul

Femeia aflase că soţul său, în vârstă de 39 de ani, avea o relaţie sexuală cu o nepoată în vârstă de 15 ani. Nevasta înșelată a vrut să se răzbune și a pus la cale un plan diabolic.

Tânăra a pretextat că vrea să facă sex sado-masochist şi şi-a legat soţul de mâini şi de picioare de patul conjugal. Înarmată cu o lamă de ras, ea i-a tăiat apoi sexul, l-a fotografiat, iar apoi l-a aruncat în WC şi a tras apa, pentru ca penisul să nu poată fi reatașat de către medici.

Amândoi trebuie acum să înfrunte justiția

Tânăra s-a prezent după aceea la cel mai apropiat post de poliţie, împreună cu fratele său, pentru a-şi mărturisi fapta. 

Bărbatul a fost găsit de către polițiști și transportat la cel mai apropiat spital. În cazul în care va supravieţui, bărbatul va avea de înfruntat justiţia după externare.

Soţia sa, inculpată cu privire la tentativă de omor, a prezentat ca mobil realaţia sexuală a soţului său cu nepoata sa minoră. Potrivit legislaţiei braziliene, brazilienii îşi pot începe viaţa sexuală la vârsta de 14 ani.

Foto Imago