Ianis Hagi și Elena Tănase urmează să se căsătorească anul viitor, iar pregătirile sunt în toi. Fiul lui Gică Hagi și-a cerut logodnica în căsătorie, la Paris, la finalul lunii iunie a acestui an, cu un inel în valoare de 100.000 de euro. 

"Regele" în vârstă de 58 de ani s-a declarat mândru de fiul său: "O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat. Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide".

Cadou de nuntă

Gică Hagi a vrut să le facă lui Ianis și soției sale un cadou senzațional. O casă în valoare de un milion de euro în nordul Capitalei. Tot în această zonă Andreea Bălan deține o proprietate în valoare de 850.000 de euro.

Spre surprinderea tuturor, Ianis Hagi (24 de ani) a refuzat cadoul fabulos. Actualul fotbalist al lui Deportivo Alaves i-a spus tatălui său că intenționează să-și achiziționeze singur un apartament în zona Primăverii din București.

„Ianis i-a mulțumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară.

I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe. Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva”, a mărturisit un apropiat al familiei pentru cancan.ro.

Gică Hagi va plăti toate cheltuielile de nuntă

Gică Hagi s-a angajat să acopere integral toate costurile legate de nunta fiului său, planificată pentru vara lui 2024. Aceasta este o tradiție practicată de obicei în cultura aromână, unde socrul mare este responsabil de organizarea întregului eveniment.

Foto FACEBOOK