După meciul României de la Lucerna, împotriva Elveției, Ianis Hagi a decis să o ceară de soție pe iubita lui, Elena Tănase.

Elena Tănase și Ianis Hagi formează un cuplu de mai multă vreme și a fost deja prezentată familiei. Tânără studentă de origine aromână a fost prezentată familiei, atât Gică Hagi cât și soția sa Marilena, fiind încântați de viitoarea noră.

Internaţionalul în vârstă de 24 de ani şi-a cerut de soţie iubita, într-un cadru romantic, la Paris. “You. Me. Oui”, a scris Ianis Hagi pe Instagram, postând şi fotografii de la Paris.

Reacţia lui Gheorghe Hagi

“Sunt foarte fericit. Ne-au spus, le-am zis să se împace unul cu celălalt, să ţină unul la celălalt. E o decizie luată, mă bucur că Ianis creşte. Copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur pentru decizia pe care a luat-o”, a reacţionat Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis, la Digi Sport.

„O bucurie! Bravo lui că își asumă, ia decizii, e responsabil! Un copil liniștit, care știe ce face în viață. Eu ca părinte sunt foarte, foarte liniștit. (n.r. v-a luat prin surprindere?) Pe mine? Am aflat printre primii. S-a întâmplat între ei doi. Cum le-am spus și lor, să se împace bine unul cu celălalt. Foarte fericit sunt!”, a mai spus Gică Hagi.

Elena are 24 de ani este din Constanța și în ultima perioadă a locuit la Glasgow, acolo unde evoluează românul.

Foto Facebook