Ghinioanele se țin lanț de Ilie Năstase. Fostul tenismen a fost evacuat din cartierul deținut de Ion Țiriac.

Ilie Năstase a fost evacuat miercuri seară din apartamentul din complexul rezidențial de lux “Stejarii”, pe care îl deține miliardarul Ion Țiriac. Fostul nr. 1 mondial locuia cu chirie acolo de aproape doi ani după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii. În vârstă de 76 de ani, „Nasty” s-ar fi mutat cu chirie într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice. 

De ce a fost dat afară Ilie Năstase din apartamentul deținut de Ion Țiriac

Ilie Năstase avea o chirie “specială”, aproape simbolică, şi, cu toate astea, acumulase restanţe majore. Oficial, luna aceasta i-a expirat contractul de închiriere pe care îl semnase cu Stejarii, însă reprezentanţii complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia, cu toate că locatarul solicitase acest lucru. Motivul: mai multe luni neachitate la chirie de către chiriaşul Nasty.

”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a declarat Ilie Năstase, pentru prosport.ro. El a refuzat să comenteze decizia reprezentanților, care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase: „Tatăl meu mi-a zis să iau o pastilă să mă sinucid, că eu nu am o viață!”

Nici în viața personală nu este liniște! Fostul sportiv sare din scandal în scandal. E război între Ilie Năstase și fiica lui adoptivă, Charlotte, de când tânăra s-a hotărât să-și facă cont pe Onlyfans pentru a se întreține singură.

Charlotte Năstase a facut declarații năucitoare despre Ilie Năstase:" E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. 

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață!"

Foto Facebook