Ilie Năstase în vârstă de 77 de ani nu mai locuiește cu soția sa, Ioana Simion.

Se pare că fostul mare jucător de tenis al României și cea de-a cincea soție au probleme în mariaj. E binecunoscut faptul că cei doi au fost în trecut protagoniştii unor scandaluri şi s-au aflat de mai multe ori aproape de divorţ.

Ilie și Ioana nu mai locuiesc împreună de câteva luni și fiecare își plătește separat, chiria. Potrivit declarațiilor vedetei, ei nu mai au banii la comun.

„Nu vreau să dau din casă. Mai locuim și împreună, doar că Ilie mai are un loc unde stă….El e mai libertin, așa. Nu știu cât de modern este. Vreau să stau liniștită, chiar nu vreau să vorbesc despre asta. E o poveste mai lungă. Nu am cumpărat casa în care stau acum, încă e în probe și am multe planuri. Momentan plătesc chirie, nu mă deranjează”, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Ioana susţine că Ilie are parte de libertate totală atunci când iese în oraş fără ea: „Mereu i-am spus-o, din partea mea are toată libertatea, să facă ce vrea. Chiar și în viața de zi cu zi. Dacă el simte să meargă undeva, să meargă. Dar el nu prea mă lasă. Mă sună pe camera video când e plecat. Aici nu prea e corect. Dacă eu te las pe tine și nu te deranjez, te las să fii relaxat, tu de ce o faci. Vrea să vadă unde sunt, dacă sunt în casă sau sunt plecată”, a spus Ioana Năstase.

Ioana Năstase a mai spus că urmează să plece într-o vacanță cu fiul său. Fostul jucător de tenis nu va merge cu familia lui în concediu, semn că relația este aproapte gata.

„Nu am fost încă în Africa, dar voi ajunge. Fiul meu avea planificat să plece cu copilul în Antalya. Dar o să mergem după ce se întorc. Chiar simt nevoia unei vacanțe”.

Ilie Năstase a trecut prin patru divorţuri, până să se se căsătorească cu Ioana Simion. Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt sunt fostele soţii ale lui Ilie.

Foto FAcebook