Cluj-Napoca este recunoscut drept cel mai scump oraș din România, în domeniul imobiliar. Oferte absurde apar tot mai des pe grupurile de vânzări sau închirieri. Este și cazul unei garsoniere cu WC în bucătărie, care a fost scoasă la închiriere pentru suma de 2.700 de lei. 

Cum era de așteptat, anunțul incredibil a devenit viral, iar reacțiile au fost pe măsură, de la furie, la râs cu lacrimi.

Garsonieră „all inclusive”

Un proprietar le propune familiilor sau cuplurilor cu venituri mici să închirieze un apartament care le are pe toate: WC, aragaz, microundă, doar că... în aceeași cameră. 

Prețul pentru oferta „all inclusive” e de doar 180 euro, dar chiriașii trebuie să scoată din buzunar banii pentru două chirii garanție.

„Închiriez apartament cu o cameră, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii, la demisolul unui bloc. Condiții ideale pentru o familie sau cuplu cu venituri mici. Accept și animale de companie în apartament (dacă acceptă și ele bineînțeles). Este renovat, zugrăvit recent și complet utilat. Nu accept fumători! Fără agenții imobiliare! Preț doar 180 euro/lună + 2 chirii garanție”, a scris clujeanul pe un grup de Facebook destinat închirierii doar de la proprietar.  

Câteva ore mai târziu, postarea a fost ștearsă, potrivit stiridecluj.ro.

Garsoniera de 11 metri pătrați a făcut istorie

La începutul acestui an, o garsonieră de 11 metri din Cluj-Napoca, a atras atenția, după ce a fost pusă la vânzare la un preț extrem de piperat.  Inițial, locuința de 11 metri pătrați a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare. 

Astfel, proprietarul s-a gândit că ar putea să o scoată la vânzare la prețul de 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat. Garsoniera a fost până la urmă închiriată cu 180 de euro pe lună.