Taverna Racilor de pe malul Lacului Snagov a ars sâmbătă dimineața din temelii. A existat o ardere puternică, fiind afectată o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi.

Potrivit celor de la ISU, incendiul a fost amplificat de structura din lemn a clădirii. Conform ISU Bucureşti - Ilfov, la momentul sosirii pompierilor, 13 persoane aflate în clădire se autoevacuaseră. În prezent, incendiul a fost localizat, dar mai sunt focare şi degajări mari de fum.

Restaurantul a fost amendat în mai pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu 

Conform ISU, restaurantul a fost amendat în mai pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu. Inspectorii de prevenire au aplicat o amendă în valoare de 50.000 de lei pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, la aceasta adăugându-se o altă amendă, în cuantum de 10.000 de lei. 

Taverna Racilor de la Snagov a luat foc. Reacția lui Pescobar

Omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut sub numele Pescobar – care deține rețeaua „Taverna Racilor” – a spus pe rețeaua TikTok că sunt înregistrate doar pagube materiale, în urma incendiului din Snagov și că locația va fi refăcută.

„A luat foc toată locația, nu e niciun fel de victima, nici nu avea de unde că a luat foc noaptea. Avem doar pagube materiale. A ars din temelii, toată locația. Asta este, a luat foc, se face la loc, bine că era iarnă…viața merge înainte”, a spus Pescobar fără să pară foarte afectat de situație.

„A luat foc locația din Snagov, sunt doar pagube materiale, în rest totul ok! Se va reconstrui de la zero în câteva luni și vom continua frumoasa poveste începută pe malul lacului Snagov ! Dumnezeu ne întărește prin astfel de momente! Doamne Ajută la toată lumea și mulțumim pentru toată susținerea!", a mai spus milionarul, pe TikTok.


Potrivit proprietarului, restaurantul nu avea asigurare: „Fac un anunț de dezmințire, să nu vă mai bateți capu cu toate prostiile, că oricum așa o faceți și ce suflete vitrege aveți în voi. Locația nu avea asigurare”, a mai spus Pescobar.