Incident șocat în Italia. O pensionară de 82 de ani din Roma a vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etajul trei al clădirii în care locuia. 

Bătrâna a aterizat însă peste o altă femeie, care trecea pe lângă locuinței sa, o româncă în vârstă de 42 de ani, care se îndrepta spre serviciu.

Pensionara s-a aruncat în gol, de la geamul ferestrei sale din cartierul Balduina, pe fondul unei depresii. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 12.00, la Roma.

În prezent, ambele femei sunt internate în spital în stare gravă, cu multiple fracturi. Polițiștii susțin că dacă femeia de 42 de ani nu ar fi amortizat căderea, bătrâna ar fi murit pe loc, având în vedere că „saltul” a fost făcut de la etajul trei al clădirii. La locul incidentului s-a prezentat fiul bătrânei și polițiștii de la secția de poliție Montemario.

Anchetatorii vor trebui să stabilească dacă femeia era singură acasă în momentul tentativei de sinucidere și dacă gestul a fost făcut într-un moment de distragere a atenției de către cineva care o avea în grijă.

Foto FACEBOOK