Larisa Drăgulescu este în culmea fericirii. Vedetei în vârstă de 38 de ani îi merge din plin pe toate planurile. Recent, fosta soție a lui Marian Drăgulescu a dezvăluit pe rețelele de socializare ce sex are copilul pe care-l poartă-n pântece. Ea urmează să devină mamă pentru a treia oară, în doar câteva luni.

Larisa Drăgulescu va aduce pe lume un băiețel. 

Focoasa roșcată și noul ei partener de viață se pregătesc să fie părinți, pentru el pentru prima dată, pentru ea a treia oară.  Vedeta va naște în septembrie, iar medicii i-au recomandat să facă operație de cezariană pentru cea de-a treia sarcină.

„Vom avea un băiețel și suntem foarte bucuroși. Sunt însărcinată în patru luni și jumătate. Am patru luni și jumătate de sarcină, dar am burtica mare. Arată ca și cum aș fi însărcinată în vreo șase luni”, a mărturisit ea.

Nu renunță la Onlyfans nici însărcinată!

Larisa Drăgulescu activează încă pe Onlyfans. Ea continuă să publice continut pe site-urile pentru adulți. Ba mai mult, cererea e tot mai mare,abonații fiind curioși să o vadă cu burtica de graviduță.

„Eu activez în continuare pe Onlyfans, sunt câștiguri foarte mari și nu am de ce să renunț. Plus că este foarte ușor să fac câteva poze și videouri și să-mi intre banii. De aici am și cele mai multe venituri. Am în continuare și salonul de înfrumusețare, și imobilele închiriate, dar tot din platforma pentru adulți câștig cel mai mult, chiar mai bine decât înainte.

M-am pregătit de dinainte de a rămâne însărcinată și am o arhivă cu fotografii pentru abonații mei, ca în cazul în care nu mă simt bine să am ce posta, dar oamenii vor să mă vadă cu burtică. Cererea este și mai mare acum decât înainte. Am rămas surprinsă să văd că oamenii sunt mai curioși acum să mă vadă cu burtică”, a adăugat Larisa.

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu gimnastul Marian Drăgulescu în perioada 2006-2009. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Beatrice (18 ani) și Richard (17 ani).

Foto FACEBOOK