O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc zilele trecute în prima ligă de fotbal din Spania, în timpul meciului pe care FC Sevilla l-a jucat pe terenul celor de la Rayo Vallecano.

În minutul 33 al partidei, la scorul de 2-1 pentru echipa oaspete, fotbalistul argentinian Lucas Ocampos a vrut să execute o lovitură de la marginea terenului, însă a avut parte de un moment total neplăcut.

Fix când se pregătea să arunce mingea de la aut, Lucas Ocampos a fost agresat sexual de suporterii care se aflau în spatele lui!

Așa cum se poate observa și pe imaginile de mai jos, un suporter adolescent care se amuza copios a încercat să îi introducă un deget în partea dorsală fotbalistului.

„M-am abținut să ripostez, pentru că am două fete acasă și sper să nu li se întâmple într-o zi și lor. Mereu trebuie să apară un prost care să strice spectacolul. Vă imaginați ce ar fi ieșit dacă acest atac mizerabil era la fotbal feminin”, a spus Lucas Ocampos după meci.

Deranjat de cele întâmplate, fotbalistul celor de la FC Sevilla a refuzat să mai execute lovitura de la marginea tereului și l-a lăsat pe un alt coleg să facă asta.

foto: captură YouTube