Problemele dintre Ioana şi Ilie Năstase par să fie fără sfârşit. Bruneta are parte numai de necazuri. Recent, vedeta a fost agresată timp de 3 ore într-un restaurant de față cu Ilie Năstase!

"Am rămas în sânii goi"

Bruneta de 45 de ani a povestit că zilele trecute a fost agresată sexual de o femeie, chiar în public. Ioana Năstase se afla într-un restaurant, alături de soțul ei, Ilie Năstase, când, la un moment dat, o femeie s-a apropiat de ea și a agasat-o timp de 3 ore.

„Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Este tragedia vieții. Sâmbătă seara, după ce am fost cu Ilie într-un centru de mobilă și l-am căutat o oră prin parcare, acesta mi-a zis că îi este foame. Eu nu am vrut să merg în niciun local, dar a insistat. După ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masă, nu am înțeles cine a fost.  Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență (...) La un moment dat m-a întrebat dacă vreau să merg la toaletă. I-am zis că nu. A început să insiste și am zis hai să merg. La un moment dat, se uita în spatele meu și mi-a zis «mamă, ce fund apetisant ai! Ce te-aș ciupi!»”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Ioana Năstase, agresată de o femeie de față cu Ilie Năstase

„Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Eram în trening. Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex pentru că am rămas în sânii goi și mi-a pus și mâna pe un sân. Într-un restaurant să faci așa ceva…au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el i-a zis «Ok baby», adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo”, a declarat soția lui Ilie Năstase.

Îi cerea disperată ajutorul lui Ilie

Fostul tenismen s-a amuzat copios de întreaga situație stânjenitoare. Din acest motiv, bruneta pune la îndoială mariajul în care se află și se gândește dacă va continua sau nu.

„Încă actualul meu soț se uita la ea, râdea, vedea tot ceea ce face. Eu am încercat să mă feresc. Nu este corect și normal. Este încă actualul meu soț, mă mai gândesc la ce am de făcut până pe 18.”

Foto Facebook