Ion Țiriac este convins că Simona Halep are cariera terminată. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros este suspendată provizoriu încă din august 2022, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Simona Halep încă nu a avut ocazia să se apere, procesul său fiind amânat de mai multe ori de ITIA, iar fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac s-a revoltat: După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Suntem români și ne-o merităm

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi. Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte? Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm”, a declarat Țiriac într-un interviu pentru cei de la Antena Sport.

Fostul lider WTA ar putea primi o suspendare de patru ani.

Recent și Ilie Năstase a vorbit despre cazul Simonei Halep: „Simona, nu ştiu, e complicată situația ei. Cum spunea şi domnul Ţiriac, trebuia să se grăbească la început, pentru că apoi au tocat-o. Cu cât o lungești, cu atât o să aștepte mai mult ca să poată să joace tenis din nou. Se tergiversează pentru că e româncă”.

Foto Facebook