Irinel Columbeanu s-a iubit doar cu femei frumoase, iar printre acestea se numără: Romanița Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor.

Ajuns la vârstă de 66 de ani, fostul milionar își caută iubită tinerică. După mediatizatul divorț de Monica Gabor, Iri a încercat să-și refacă viața alături de mai multe domnișoare, de care s-a despărțit destul de repede. Iar în prezent, Irinel Columbeanu se declară singur și disponibil!

Într-un inteviu pentru click.ro, fostul soț al Monicăi Gabor a ținut să precizeze că este singur și că își dorește o iubită de 20 de ani, înaltă și cu părul lung.

"Am postat o fotografie pe Internet cu o fată frumoasă. Nu, nu este iubita mea! Am găsit acea poză în telefon și am publicat-o pe contul meu de Facebook. Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung. Normal, ce crezi, că îmi schimb gusturile de la o zi la alta?! Momentan, sunt în continuare singur, dar încă mă mai caută fetele și eu le răspund, vorbesc cu ele, nu sunt de lemn. Mai exact, le răspund la mesaje și mă conversez cu ele, dar nimic mai mult”, a declarat, Irinel Columbeanu.

Îmi plac tot femeile tinere

"Nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta...să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă…doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile"

Fostul milionar de la Izvorani a avut o viață controversată și, nu de puține ori, numele lui a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor din țară. Fie că a fost vorba despre viața amoroasă, fie că a fost vorba despre modul în care a și-a pierdut averea, în urmă cu câțiva ani. Înainte să fie executat silit și să rămână fără avere, Irinel Columbeanu era unul dintre milionarii României, cu o avere estimată în 2007 la 150 de milioane de euro. 

Foto FACEBOOK